Heipä hei!
Vuodatuksella näytti olevan eilen jotain teknisiä ongelmia, joten en päässyt kirjoittelemaan. Ette kuitenkaan menettäneet mitään, eilinen oli tapahtumillaan zero. Eli toisin sanoen vietin koko päivän sisätiloissa lukuunottamatta kauppareissua ostamaan suklaacashewpähkinäsekoitusta. Kummaa miten pystyn viettämään 2/3 päivästäni katsoen Housen 2.tuotantokauden jaksoja ja ahtaen ruokaa itseeni. Sovitaan, että se oli hyväksyttävää, olihan talviloman ensimmäinen päivä. Sitä paitsi olen sairastellut tässä lähiaikoina ja sillai..
    Tänään aijon käydä ystäväni kanssa kahvilla ja samalla auttaa häntä jossain kaavakkeissa. Ihanaa, saan viimeinkin kauan odottamani chai laten. Jos joskus päädytte ostamaan sen (jota suosittelen lämpimästi), ostakaa se Wayne'siltä. Robert's coffee tekee siitä aina joko liian vahvaa tai laimeaa. Ja niille, jotka eivät tiedä mikä chai latte on, niin se on kuumaa, höyrytettyä maitoa, johon on lisätty maustesiirappia. Tuota myydään myös rasvattomalla maidolla, jos muistaa vain kysyä.
    Ilma on tänään miinuksen puolella, mutta se ei estä minua käyttämästä hametta. Vielä vähän aikaa sitten välttelin hameiden käyttöä järkälemäisten jalkojeni takia, mutta nyt rakastan niitä! Ja perjantaina ostamieni villasukkahousujen ansiosta jalkojanikaan ei palele.

1300250.jpg

Paita
Vero moda, sain joululahjaksi
Hame Desigual (rakastan tätä merkkiä), alennuksessa 32 €
Kengät Camper, n. 200 €

Sääli, että leffateatterissa ei mene mitään mitä en ole nähnyt. Tänään on jotenkin sellainen fiilis, että haluaisi mennä elokuviin. Viimeksi oli katsomassa Junon, joka sulatti sydämeni. Juuri sellaisia elokuvia rakastan! Little Miss Sunshinen lisäksi paras elokuva pitkään aikaan.
  
1300361.jpg