Vanhemmat saivat järjestettyä lomansa siten, että lähdimme perheen voimin 190 km päähän Nokiaan. Meitä vastassa odotti kylpylähotelli Eden, josta en mainitse sen enempää kuin sen, että se oli perhehotelli. Lopun voitte päätellä itse.
    Olimme Nokialla vain yhden yön, mutta sisällöltään reissu antoi paljon enemmän! Nokian vierustoveri Tampere oli aivan ihana vintagekauppoineen ja ravintoloineen. Kävimme sellaisessa ravintolassa kuin Hella & Huone, joka oli ihastuttava. Te, jotka ette ole vielä siellä käyneet, niin käykää ihmeessä. Glorian ruoka ja viini-lehdessäkin oli muistaakseeni tuosta tunnelmallisesta ravintolasta juttua.
    Olin haljeta raivosta kun jouduin jättämään upean paidan 70-luvulta pieneen 3rd hand liikkeeseen. Rievulla ei ollut hintaa edes kymppiä, mutta koska minulla on matti kukkarossa ja äiti jaksaa muitsuttaa lähestyvästä NY-matkasta. Olen missannut niin monta ihanaa vaatetta, joten Nykissä en aio säästellä.
    1314243.jpg
Itse kylpylässä kävin jonkin sortin yrttikylvyssä ja öljyhieronnassa. Lisäksi kulmakarvani nypittiin, tuossa yläpuolella on "after and before"-kuva. Olen tyytyväinen lopputulokseen, sillä edelliset kulmakarvani olivat sellaiset pensaat. Nykyiset tuovat mieleen House tv-sarjan Cameronin kulmakarvat?

Tämän päivän tyyli:
1314241.jpg

Valkoinen toppi Marvin
Beessi villakangastakki Veromoda
Farkut Replay n. 150 €
Vyö Pieces 12,50 €