Hiihtoloma alkoi virallisesti tänään. Vanhempani ovat töissä, mutta isoveljeni tyttöystävineen päätti aloittaa kolmituntisen elokuvan olohuoneessa, joten omasta rauhasta ei tietoakaan.
    Katsoin perjantaina "Kuudes aisti" leffan ja jälkikäteen ajateltuna ei olisi pitänyt. Aina kun olen katsonut kauhuleffan tai jännärin niin minulle tulee jotenkin epäaito olo. Ja lisäksi alan vainoharhaiseksi. Mikä sitten saa minut palaamaan aina kauhuelokuviin, vaikka ne tulevat kummittelemaan mieleeni joka ilta valot sammutettuani? Se, että rakastan kauhuelokuvia. Jotenkin olen aina pitänyt shokkeeravista pätkistä ja pidän itseni pelottelusta. Harmi vaan, että minulla sattuu olemaan niin vilkas mielikuvitus ja että huoneessani on monta hyvää piilopaikkaa möröille ja murhaajille. Ne eivät ole keskenään hyvä yhdistelmä.
    Ei kuitenkaan sovi unohtaa, että kauhuleffat voivat olla elokuvina hyviä. Esimerkiksi "the kauhuelokuva" Kubrickin Hohto on loistava roolisuorituksien, ohjauksen ja tunnelmansa takia. Täydellinen vastakohta on amerikkalainen the Ring. Se pelottaa, muttei vakuuta.
    Minua ärsyttää myös, kuinka jotkut eivät osaa erottaa aitoa kauhua ja verellä mässäilyä. Jostain syystä päädyin selailemaan Demi.fi:n keskustelua, missä kysyttiin parasta kauhuleffaa. Ainakin 1/3 mainistivat Sawin. Itse olen tuon pätkän nähnyt ja voin sanoa, että elokuva on lähinnä ällö kuin pelottava. Minuun ei tehoa ihmisten loputon teurastaminen vaan psykologinen kauhu. "Kauhu ei ole murhan tapahtuminen vaan sen odottaminen." - Alfred Hitchcock.
    Nyt takaisin maallisempiin asioihin. Lähden kaupungille parin tunnin sisällä, mutta en ole vielä valinnut asukokonaisuuttani, joten minulla ei ole mitään tänne esille pantavaa. Sen sijaan saatte nauttia hajuvesikokoelmastani.

1304702.jpg

Vasemmalta oikealle:

Ralph Lauren Blue
So...? What
Stella McCartney
Hermés Un jardin sur le nil
Gucci Envy me
Escada Sunset heat
Escada Rockin' rio
Lacoste Touch of pink
Bodyshop Rougeberry
Oscar de la renta Celebration
Ming shu Fleur rare
DKNY Be delicious
Oscar

Ehdottomia suosikkejani ovat molemmat Escadat, viimeisin ostokseni Gucci ja Lacoste. Ostoslistallani ovat vielä Dolce&Gabbana – Light blue, Moschino – Funny, Diesel – Fuel for life ja Emporio Armani – Diamonds. Armanista en ole ihan varma, sillä kaikilla tuntuu olevan se. Näin kävi myös Diorin Miss Diorille. Se on aivan ihana, mutta melkein jokaisella ystävälläni on se.
    Tein tässä vähän aikaa sitten tällaisen löydön: http://www.lafraise.com/. Sivusto on täynnä mitä suloisempia T-paitoja, tässä omat suosikkini:

1304799.jpg

Hinnatkaan eivät ole päätä huimaavia (22-25 €) ja sivusto näyttää luottavalta. Kuljetusmaksutkin ovat vain 3-6 € riippuen paljonko ostat. Rahatilanteeni ei ole parhaimmillaan ja Nykin matka lähestyy, joten taidan jäädä toistaiseksi katselulinjalle. Mutta jos joku teistä sattuu nyt tilaamaan paitoja ks. sivulta niin ilmoitelkaa, olen utelias kuulemaan miten nuo toimitukset ym. toimivat!